Cu aproximativ trei saptamani inainte de startul campionatului, Rapid arata ca o echipa schioapa. Dupa ce saptamana trecuta s-a accidentat Aliuta, acesta ratand partida cu Steaua din a doua etapa, sambata, giulestenii l-au pierdut si pe golgheterul Daniel Niculae. In partida pierduta in fata divizionarei secunde Unirea Urziceni, cu scorul de 2-1, Niculae a suferit o accidentare serioasa spre finalul meciului. Fotbalistul a fost scos pe brate de pe teren si a fost transportat de urgenta la un spital in Bucuresti. Niculae a suferit o fractura la glezna piciorului drept, care il va tine departe de gazon aproape doua luni. In urma acestei accidentari, atacantul va pierde cantonamentul din Antalya, partida cu Steaua, dar si meciul dintre Romania si Olanda. Ca si cum accidentarea lui Niculae nu ar fi fost de ajuns, giulestenii au incasat si o corectie de la divizionara B, Unirea Urziceni, antrenata de Ioan Sdrobis. Gazdele au surprins defensiva Rapidului inca din prima repriza, preluand conducerea in minutul 2, cand Dolha a fost invins cu o lovitura de cap perfect plasata de catre Stere. 11 minute mai tarziu, Rapid a egalat prin Burdujan si ar fi putut intra in avantaj la cabine, dar Niculae a ratat cu nonsalanta o lovitura de la 11 metri. In a doua repriza, chiar daca au atacat mai mult, "alb-visiniii" nu au fost in stare sa mai inscrie. In schimb, a facut-o acelasi Stere, tot printr-o lovitura de cap.

Ca urmare a prestatiei sub asteptari, jucatorii au pierdut ziua libera pe care o aveau programata ieri, fiind chemati la antrenament. "Daca abordezi fie si un meci cu o atitudine delasatoare, joci la misto, atunci ce pretentii pot sa mai ai? Au evoluat ca in vacanta", a spus Lucescu Jr. despre prestatia elevilor sai. In afara lui Aliuta si Daniel Niculae, accidentati, nici Sabin Ilie nu face parte din lotul echipei Rapid care va pleca astazi in Antalya. Decizia lui Razvan Lucescu de a-l trimite pe atacant la Electromagnetica pentru ca a lipsit nemotivat de la un antrenament este salutata de suporterii "alb-visinii". "Sunt de acord cu toate masurile disciplinare pe care un antrenor le poate lua cu jucatorii echipei. Indiferent ca este vorba de consacratul Sabin sau nou-venitul Postolache, sanctiunea trebuie sa fie aceeasi. Sabin se pare ca a mai avut "tentative" de indisciplina, iar hotararea antrenorului trebuie respectata", a scris "criss xx" pe site-ul suporterilor giulesteni. Un alt suporter crede ca Lucescu jr. este mai dur chiar decat Viorel Hizo. "Razvan Lucescu este "mana forte" si astfel de abateri nu sunt tolerate. E chiar mai dur decat Viorel Hizo, care, cu toate ca avea o expresie mai dura a fetei, nu reusea sa controleze foarte bine lotul de jucatori pe care ii antrena. Din pacate, neseriozitatea te duce la pierzanie, cum a fost si cazul lui Ziyati", a scris si "rapidulet".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.