Nationala de polo a Romaniei a invins, luni, la Campionatul European de la Belgrad, echipa Slovaciei, cu scorul de 7-6 (1-2, 4-2, 1-1, 1-1), in cea de-a patra partida a grupei A

Elevii lui Vlad Hagiu au invins la limita nationala Slovaciei, desi au inceput, din nou, mai slab. Condusi dupa prima repriza, poloistii romani au stabilit soarta partidei in repriza secunda, pe care au cistigat-o cu scorul de 4-2. Ultimele doua runde s-au incheiat la egalitate, cu acelasi scor, 1-1.

Pentru Romania au marcat Bonca si Iosep - cite doua goluri, Radu, Musat si Matei - cite un gol.

In primul meci al zilei, Rusia a trecut de Olanda, cu scorul de 11-5, in timp ce derby-ul grupei A, intre Serbia si Spania, neinvinse dupa trei partide, se va disputa luni seara. Dupa patru meciuri disputate in grupa A, nationala Romaniei ocupa locul trei, cu 7 puncte, obtinute din doua victorii, un egal si o infringere. Pe locul patru se afla Rusia, cu 3 puncte.

Marti, in ultimul meci din grupa A, Romania va intilni echipa gazda, Serbia (de la ora 21.15), dar este deja calificata in sferturile de finala ale CE de la Belgrad. Chiar si cu o infringere, Romania nu mai poate pierde locul trei, principala urmaritoare, Rusia, urmind a acumula doar 6 puncte, daca va trece de Slovacia.

In sferturile de finala ale Campionatului European de la Belgrad, echipa Romaniei va intilni echipa clasata pe locul trei in grupa B, pozitie ocupata in prezent de nationala Germaniei, dupa trei meciuri disputate, cu 6 puncte.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.