Selectionerul Victor Piturca se bazeaza in acest moment pe doar doi oameni pentru postul de portar al nationalei: Bogdan Lobont si Dani Coman. Primul are de partea sa experienta, dar e rezerva la echipa sa de club, Fiorentina. Cu toate acestea, Piturca l-a preferat pe "italian" in locul rapidistului, desi sustine ca la nationala sunt titulari doar jucatorii care evolueaza constant la echipele lor de club. Greselile lui Bogdan Lobont din partida cu Bulgaria au readus in discutie problema portarilor la lotul national.

Lobont este, in acest moment, rezerva lui Sebastien Frey la Fiorentina si are sanse mici sa-i ia fata francezului in acest sezon. La fel se intampla si la Ajax, unde era lasat pe banca de rezerve din diferite motive. Totusi, Lobby continua sa fie titularul echipei nationale. Pe langa apartenenta la grupul Mutu-Chivu-Contra, adica liderii tricolorilor in acest moment, Lobont si-a pastrat locul in prima echipa si pentru ca Piturca are un unic inlocuitor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.