Alarma la echipa nationala

Doi dintre jucatorii care au dat satisfactie in primul amical al anului pentru nationala Romaniei, Pancu si Daniel Niculae, s-au accidentat in weekend si risca sa piarda partidele oficiale din luna martie ale echipei nationale, accidentarea lor punandu-l la grea incercare pe selectionerul Victor Piturca! Fotbalistul echipei Besiktas Daniel Pancu va fi indisponibil aproximativ o luna in urma unei accidentari la piciorul drept suferite in timpul meciului cu Denizlispor, disputat sambata in etapa a XX-a a campionatului Turciei. Pancu a jucat pana in minutul 68, cand i-a cerut antrenorului Riza Calimbay sa-l inlocuiasca. Jucatorul va fi supus unei rezonante magnetice pentru a se stabili cu exactitate gravitatea accidentarii. Jurnalul Fanatik noteaza ca Daniel Pancu a fost cel mai bun jucator de pe teren. "Cel mai important punct care ar trebui sa fie trecut la capitolul ghinioane este accidentarea lui Pancu, nu ratarea penaltiului, pentru ca el a fost cel mai bun de pe teren".

Niculae are deja piciorul in ghips

Atacantul rapidist Daniel Niculae s-a accidentat in meciul amical cu Unirea Urziceni si nu va putea face deplasarea in turneul de pregatire din Antalya, programat in perioada 14-24 februarie. Daniel Niculae, care a ratat un penalti in meciul pierdut de Rapid cu scorul de 1-2, s-a accidentat in minutul 67 la piciorul drept dupa ce a fost lovit de un adversar in zona in care acuza dureri. Transportat direct la spital, jucatorului i-a fost imobilizat piciorul in ghips, fiind diagnosticat cu fisura. Se pare ca accidentarea il va tine in afara gazonului circa o luna si jumatate! In locul lui Niculae, care este nevoit sa poarte ghipsul timp de trei saptamani, va pleca in turneul din Antalya un jucator de la echipa satelit (Chiriac).

Van Nistelrooy va putea juca impotriva Romaniei

Atacantul olandez al echipei Manchester United Ruud van Nistelrooy isi va relua marti antrenamentele, dupa o accidentare la tendonul lui Ahile, si va putea evolua in partida dintre reprezentativele Romaniei si Olandei, care va avea loc pe 26 martie la Bucuresti. Antrenorul echipei din Manchester, Alex Ferguson, intentioneaza sa-l foloseasca pe Van Nistelrooy sambata viitoare in meciul cu Everton din Cupa Angliei. "Va fi minunat sa-l avem pe Ruud inapoi pe teren dupa o perioada atat de lunga, mai ales pentru ca vom disputa meciuri importante", a declarat Ferguson. Ruud van Nistelrooy s-a accidentat la tendonul lui Ahile pe 27 noiembrie 2004, in timpul unui meci cu West Bromwich Albion.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.