Echipa inedita pregatita de Piturca, cu Dica, Rosu si Marica printre titulari, a adus doua goluri si a parut ca poate inchide gura bulgarilor. Totusi, dupa 2-0, in urma a doua greseli personale ale lui Lobont si Contra, titulari cu state vechi la nationala, Romania a fost egalata in numai doua minute, terminand partida in corzi, si a scapat, cu ajutorul lui Chivu, de un 2-3 rusinos.

Dupa un inceput de partida ezitant, Romania a pus stapanire pe joc si a inceput sa deseneze din ce in ce mai exact. Cu cinci minute inainte de finalul primei reprize, Cosmin Contra a trimis o pasa lunga spre Laurentiu Rosu care, dupa o combinatie cu Adrian Mutu, a ajuns in careu si l-a executat fara probleme pe Petkov. Un 1-0 care a si inchis tabela la pauza. La 11 minute de la reluare, selectionata "tricolora" s-a departat la doua goluri, dupa reusita lui Ciprian Marica. Elevul lui Mircea Lucescu la sahtior Donetk a insistat la o minge care se plimba printre aparatorii oaspetilor si, dupa ce a insirat patru adversari, a trimis-o in plasa nefericitului Petkov. Meciul parea ca se indreapta spre un galop de sanatate al romanilor, dar, intre minutul 82 si 84, tabela s-a schimbat din 2-0 intr-un 2-2 uluitor.

"O partida pe care am avut-o la discretie. E dureros sa conduci cu 2-0 si sa fii egalat de o echipa care nu si-a creat nicio ocazie. Nu pot acuza pe nimeni, dar concentrarea noastra a lasat de dorit pe finalul partidei", a spus Victor Piturca dupa meci, care insa, in timpul partidei, a izbucnit iritat si i-a apostrofat pe cei doi eroi negativi ai selectionatei, Bogdan Lobont si Cosmin Contra.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.