Capitanul Romaniei, care a avut o evolutie foarte buna si o interceptie salvatoare pe final de meci, nu considera ca remiza cu Bulgaria reprezinta un debut "cu stangul" in preliminariile Euro-2008. Fundasul Romei spera ca "tricolorii" sa inceapa sa faca de acum incolo ce stiu ei mai bine, si anume, sa joace fotbal.

- Ce s-a intamplat pe final de meci?

- La cum s-a desfasurat partida, nu ma asteptam decat la o victorie. In niciun caz nu credeam ca bulgarii vor ajunge sa marcheze de doua ori. Meciul dureaza 90 de minute, or, noi n-am tinut cont de acest lucru. Din pacate, in fotbal nu se castiga mereu. Nu ne-am pierdut concentrarea, dar ne-a fost mai greu sa construim in repriza secunda. Am trait asemenea finaluri de meciuri de mai multe ori si sunt sigur ca o sa mai traiesc. Pacat ca n-am stiut sa pastram rezultatul de 2-0. Asta este soarta noastra, trebuie sa tremuram tot timpul.

- Unde s-a gresit?

- Nu trebuie cautate scuze si alibiuri, pentru ca de sase ani numai asta facem. Numai vorba e de noi. Am platit greselile si neatentiile comise in timpul meciului.

- Esti suparat pe colegii tai, Contra si Lobont?

- Nu sunt suparat pe nimeni. I-am felicitat pe colegi pentru jocul facut. N-am de ce sa fiu suparat pe Lobont, pentru ca lovitura din care vecinii nostri au marcat primul gol a fost foarte bine executata. Trebuie sa ne asumam acest rezultat si sa mergem mai departe.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.