Mai sint doua zile pina la partida FC Valencia-Steaua
FC Valencia, adversara Stelei in "16"-imile de finala ale Cupei UEFA, a pierdut simbata, pe teren propriu, ultimul meci dinaintea disputei cu "ros-albastrii": 1-2 cu Deportivo La Coru-a. Partida a contat pentru etapa a 23-a din Primera Division. Dupa acest al cincilea meci consecutiv fara victorie, fanii "liliecilor" au cerut demisia antrenorului Claudio Ranieri, fluturind batistele albe pe stadionul "Mestalla". "Valencia este o echipa lipsita de idei, imaginatie si organizare. Fotbalul este un joc bazat pe combinatii, dar jocul Valenciei functioneaza numai cu actiuni izolate", a notat ieri cotidianul "Levante".
Claudio Ranieri a vorbit la conferinta de presa si despre intilnirea cu bucurestenii. "Steaua a avut un nume in Europa, dar nu mai e ce a fost. Cu toate acestea, trebuie sa fim atenti", a declarat Ranieri. Stelistii vor pleca astazi cu un charter spre Valencia. Meciul-tur cu "alb-negrii" este programat miercuri, de la ora 22.30 (ora Romaniei).


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.