Gruparea din Ghencea a reusit o noua achizitie pe ultima suta de metri inainte de trimiterea listei cu jucatorii pentru Liga Campionilor. Este vorba despre Stelian Stancu, fundasul Sportului fiind cumparat cu 500.000 de euro
Stancu a fost in aceasta saptamana foarte aproape de un transfer in Giulesti, la pachet cu Mazilu si Lazar, dar, pana la urma, doar ultimii doi jucatori au ajuns sub comanda lui Razvan Lucescu. Principalul actionar al Rapidului, George Copos, a declarat ieri ca Stancu nu a mai fost luat de Rapid pentru ca este prea slab.

"Avea un deficit de masa musculara de 3 kilograme. I-am spus lui Vasile Siman sa ni-l cedeze imprumut un an, sa il hranim si sa il vitaminizam, si abia dupa aceea sa vorbim de un eventual transfer definitiv", a spus Copos. Pe fir au intrat insa conducatorii Stelei, Gigi Becali facand joi dimineata o oferta de 500.000 de euro pentru fundasul dreapta al Sportului. Pana la urma, patronul Vasile Siman a acceptat propunerea, iar clubul din Ghencea l-a trecut pe lista UEFA cu doar cateva ore inainte de termenul-limita.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.