"Arma nuda a Romaniei a fost pusa in functiune. Adversarii, care se tem ca nu au echipa, au decis sa ne arate ca au femei frumoase. Dragi vecini, va credem, dar un meci nu se cistiga cu sinii. Daca era asa, va bateam la zero. Deoarece femeile noastre sint ca niste regine", a scris publicatia citata, care a pornit de la pictorialul aparut intr-o revista din Romania cu prietenele jucatorilor Marius Niculae, Iannis Zicu si Bogdan Mara, niciunul dintre acesti fotbalisti nefiind convocati la lotul natonal.

Cotidianul "Tema:Sport" a anuntat ca in locul selectionerului Hristo Stoicikov, suspendat, pe banca tehnica va sta managerul loturilor nationale, Dimitar Dimitrov. Stoicikov isi va ispasi la Constanta ultima etapa de suspendare dictatã de FIFA, dupa ce l-a acuzat pe presedintele UEFA, Lennart Johansson, ca a influentat rezultatul meciului cu Suedia, scor 0-3, din preliminariile CM 2006, prin intermediul arbitrilor.

Ziarul Topsport a povestit un fapt inedit din cantonamentul nationalei Bulgariei. Stoicikov le-a interzis jucatorilor sai sa vorbeasca la telefonul mobil intre orele 14.00 si 16.00. El s-a enervat cind l-a vazut pe unul dintre ei incalcind interdictia: "Aici nu este oficiu postal, deci nu vorbesti la telefon", a tipat selectionerul.

Formatia probabila a reprezentativei Bulgariei este, potrivit presei bulgare, urmatoarea: Petkov - Angelov, Topuzakov, Tomasici, Wagner - Georgiev (Peev), Kisisev, S. Petrov, M. Petrov - Yankovici - Berbatov.