Preocupat de numeroasele accidentari din randul tricolorilor, dar destul de destins dupa ultimul antrenament efectuat ieri, selectionerul Victor Piturca a spus ca nu ar fi un dezastru un egal sau o infrangere cu Bulgaria, avand in vedere ca este vorba despre primul meci al preliminariilor, iar vecinii nostri alcatuiesc o formatie valoroasa. Antrenorul tricolorilor a zabovit mai mult timp la antrenament si, dupa ce l-a executat de la punctul cu var pe titularul din poarta nationalei, Bogdan Lobont, a declarat ca ar fi fost mult mai bine pentru echipa daca ar fi avut la dispozitie toti jucatorii.

"Ii regret pe toti cei accidentati sau care nu au ajuns la lot din alte motive, pentru ca as fi avut mai multe optiuni. Eu am vorbit cu Dorinel Munteanu si cel putin pentru aceste doua meciuri nu va fi folosit. Nu ma supar ca a pus familia inaintea nationalei, dar cred ca, daca lipsea doar doua zile si apoi se prezenta la lot si juca, cumnatul sau, din ceruri, era foarte multumit.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.