Basescu s-a exprimat in favoarea desecretizarii dosarelor sportivilor

Dupa dezvaluiri surprinzatoare in legatura cu trecutul patat al unor importanti oameni politici sau fete bise-ricesti, Basescu se pregateste sa mute dosariada pe stadioane. El s-a pronuntat miercuri seara pentru desecretizarea dosarelor de la Securitate pe care le aveau fostii sportivi sau conduca-tori din sport. Operatiunea va avea in mod cert urmari devastatoare pentru cei care au colaborat cu Securitatea si se afla inca in functii importante. Lista este previzibila, dar pe ea se pot afla si nume surprinzatoare. Recent, "Fanatik" a dezvaluit ca Mircea Radulescu, fost secund si apoi antrenor principal la echipa nationala, astazi sef al Scolii de antrenori de la FRF, l-a turnat pe Mircea Lucescu.

Cine pe cine a turnat in vestiar?

Sefii federatiilor nationale, majoritatea "dinozauri" trecuti binisor de 50 de ani, sint in mod clar cei vizati. Ei provin fie din fosti sportivi valorosi, participanti la multe competitii internationale, fie din activisti consacrati trimisi de partid "sa faca totul" in domeniul sportului. In ambele situatii ei au dat cu subsemnatul la Securitate, dar vinovatiile trebuie disociate.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.