Cu toate ca nimic din ce a declarat nu a fost confirmat de George Copos, Nati Meir s-a declarat ofensat dupa ce Dinu Gheorghe (foto) l-a pus sa-si aleaga dintre posturile de escroc sau de pacient al unei clinici de psihiatrie. Deputatul asteapta scuze publice din parte presedintelui executiv al Rapidului. Altfel, il va da in judecata pe acesta, voind sa-i ceara despagubiri de 1,5 milioane de euro.

"Domnule Dinu, ati putea fi apreciat (sau chiar aplaudat) de circa 15-20 de mii de suporteri ai Rapidului, dar eu, ca evreu si deputat al Parlamentului Romaniei, sunt in masura sa va spun ca aproximativ 15 milioane de evrei din tara mea (din America, Europa si Statul Israel) ma respecta si ma apreciaza si toti au asteptat cu interes ca fiul meu sa fie actionar la un club de traditie din Romania, cum este Rapid", a scris Nati Meir intr-un comunicat remis presei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.