Mijlocasul Stelei s-a accidentat in timpul antrenamentului de ieri-dimineata al echipei nationale, devenind incert pentru meciul de sambata, cu Bulgaria. Daca recuperarea sa nu va fi posibila, fotbalistul va fi trimis la Bucuresti. Cu doar trei zile inaintea debutului in preliminariile Campionatului European editia 2008, selectionerul Victor Piturca are dureri de cap in privinta stabilirii formulei de start. Dupa Dorin Goian, Mirel Radoi si Mugurel Buga, toti indisponibili, a venit randul lui Sorin Paraschiv, care a suferit o intindere la antrenamentul de ieri-dimineata. Situatia sa se va clarifica in cursul zilei de azi.

In situatia in care durerile vor persista, stelistul va fi trimis acasa. Daca, luni, Piturca declarase ca Dorinel Munteanu are termen sa se prezinte in cantonamentul din Constanta pana marti, acesta fiind invoit din cauza unui deces in familie, acum tehnicianul inca il mai asteapta pe decanul de varsta al echipei. Munti a participat ieri la inmormantarea cumnatului sau si ar putea ajunge astazi la Hotelul Rex din Mamaia. Accidentarea lui Paraschiv l-a determinat pe Victor Piturca sa prelungeasca cu doua zile data pana la care Munteanu poate veni la lot. Mai exista varianta ca, in cazul in care va rata partida cu Bulgaria, antrenorul-jucator al ceferistilor clujeni sa se alature "tricolorilor" pentru partida cu Albania, din 6 septembrie, de la Tirana.

"Tricolorii" se ascund

Victor Piturca s-a suparat pe presa deoarece jurnalistii au stat in fata Hotelului Rex, unde sunt cazati jucatorii, si i-au filmat pe acestia cand ieseau pe terasa. Selectionerul Romaniei rugase presa, inaintea plecarii spre Constanta, sa nu mai sufoce fotbalistii si sa nu mai stea toata ziua in fata hotelului, spunand ca va mai organiza o conferinta de presa inaintea celei oficiale, de vineri. Cum intelegerea nu a fost respectata, pana maine nu se mai poate discuta cu jucatorii. Acestia insa nu refuza contactul cu suporterii, care vin sa ceara autografe si sa se pozeze cu vedetele de la nationala.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.