Ionut Mazilu, noul atacant al echipei de sub Podul Grant, dezvaluie starea ce l-a incercat in toata perioada anterioara semnarii contractului. Fostul echipier al Sportului spune ca, o data cu realizarea transferului, i s-a indeplinit un vis, acela de a evolua la o echipa mare. Virful nationalei sustine ca sub nici o forma nu ar fi evoluat in liga secunda cu Sportul.
Sport Total: Se poate spune ca ti s-a indeplinit visul?
Ionut Mazilu: De la primul zvon pina ieri (n.r. - marti) nu prea am dormit mai deloc. Atitea speculatii, atitea zvonuri, incit la un moment dat nici eu nu mai credeam ca sint dorit de Rapid. Acum m-am linistit.

De ce crezi ca a durat asa de mult?

In aceasta tranzactie au fost implicate doua parti. Ambele au dorit sa iasa cit mai bine la sfirsit. Se cunoaste ca atit domnul Siman, cit si domnul Copos sint doi oameni de afaceri destul de incomozi.

Cum stai cu pregatirea fizica?

A fost o perioada in care am fost accidentat si e normal sa nu fiu 100% pus la punct. Dar sint convins ca voi reveni destul de repede la forma care m-a consacrat. Am sa trag tare la antrenamente, pentru ca vreau sa il conving pe Razvan Lucescu ca merit sa imbrac tricoul alb-visiniu.

Daca nu s-ar fi ajuns la o intelegere, ar fi evoluat virful nationalei in liga secunda?

In nici un caz! Cred ca am acumulat destula experienta si am virsta necesara sa emit pretentii la echipe mai valoroase decit Sportul. Am petrecut o perioada buna in Regie, dar acel ciclu a luat sfirsit.

Apropo de nationala, cind crezi ca vei reintra in vederile selectionerului?

Intii sa joc bine la Rapid, dupa care sint convins ca nea Piti nu-si va lua privirile de la mine. Important e sa conving la noua mea echipa, dupa care vor veni si convocarile. Cum crezi ca vei fi primit in Giulesti? Sint convins ca voi fi primit excelent. Suporterii rapidistii au demonstrat de atitea ori ca au caracter si ca pun inainte de orice binele echipei. Cel mai bun exemplu este cel al lui Zicu. Dar oricum, nu acelasi lucru se poate spune si in cazul meu, pentru ca eu vin de la o echipa mica.

Meir nu exista

Speculatiile cu privire la implicarea omului de afaceri Nati Meir in reusita trasferurilor celor trei jucatori de la Sportul in Giulesti au fost infirmate de Dinu Gheorghe, presedintele executiv al Rapidului. Oficialul din Grant a precizat, ieri, ca afirmatiile facute de politician sint nefondate. "Am vorbit cu domnul George Copos sa vad daca este adevarat ce spune aceasta persoana, dar mi-am dat seama ca este un act de impostura. Mai este unul care vorbeste in numele Rapidului si nu are aceasta calitate, iar acum a aparut si Nati Meir", a spus Vama.

Vasilache, la Jiul

Dupa ce a refuzat exilul la echipa a doua a Rapidului, care activeaza in Liga a III-a, Ciprian Vasilache si-a gasit o alta formatie. Este vorba de Jiul Petrosani, grupare cu care jucatorul s-a inteles pentru un transfer definitiv si un contract pe doi ani. Vasilache era suparat din cauza faptului ca este folosit foarte rar si atunci pe final de meci. La rindul sau, Razvan Lucescu a fost foarte dezamagit de atitudinea jucatorului in meciul cu FK Sarajevo, cind l-a scos dupa numai 15 minute.

Au facut vizita medicala

Cei trei jucatori ajunsi in Giulesti din Regie, Ionut Mazilu, Stelian Stancu si Costin Lazar, au efectuat in cursul zilei de luni vizita medicala in calitate de jucatori ai Rapidului. De altfel, ieri, acestia au facut primul antrenament in tricoul alb-visiniu, alaturindu-se restului lotului.

Ironicul Vama

Dupa ce George Copos l-a ironizat pe Dinu Gheorghe, spunind despre acesta ca a preferat sa urmareasca partidele cu FK Sarajevo si UTA din fotoliul de acasa intrucit are un televizor performant care ii permite sa urmareasca mai bine meciurile, raspunsul acestuia nu s-a lasat prea mult asteptat. Dupa ce Copos a spus ca asteapta un raport medical despre situatia lui Mazilu de la o clinica din Belgia, Vama a comentat: "Nu s-a trimis nici un RMN in Belgia. Nu stiu ce spune domnul Copos, poate era prea de dimineata cind a declarat asta. Azi-dimineata am stat doua ore in fata casei dinsului, ca sa putem lucra, dar s-a trezit mai tirziu".

Presedintele executiv al Rapidului a continuat, spunind ca nicidecum nu este vorba despre o clinica din Belgia. "E vorba de o clinica din Italia, unde avem o relatie foarte buna cu profesorul Nani. Oricum, nu s-a trimis nimic pina acum", a incheiat fostul sef al vamilor. Acesta a dorit sa faca unele precizari si in legatura cu zvonurile conform carora ar pleca din Giulesti: "Nu am spus niciodata ca vreau sa plec de la Rapid acum. E posibil sa plec, e posibil sa ramin, e posibil sa ma dea afara, e posibil orice. Dar in clipa asta eu nu am intentia de a pleca".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.