Conducerea Rapidului l-a facut praf, ieri, intr-un comunicat semnat de Dinu Gheorghe, pe Nati Meir, care s-a laudat ca i-a transferat pe Mazilu, Stancu si Lazar in Giulesti: „Ceea ce face Meir ne duce cu gandul la o escrocherie sau la o clinica psihiatrica“.
In plin scandal sub Podul Grant, Nati Meir nu scapa ocazia sa-si faca din nou publicitate cu brandul Rapid. Controversatul om de afaceri israelian sustine ca a platit bani grei pentru ca jucatorii Sportului Studentesc, Mazilu, Lazar si Stancu, sa ajunga in proprietatea giulestenilor. Realitatea pare, insa, alta.

Anuntate de mai multa vreme in presa, transferurile lui Mazilu, Lazar si Stancu, de la Sportul la Rapid, s-au materializat abia ieri, cand patronul Rapidului a anuntat ca cei trei sunt, oficial, jucatorii "visiniilor". Curioasa ramane, insa, nu numai tergiversarea discutiilor, cunoscute fiind problemele giulestenilor din campionat, cat, mai ales, iesirea la rampa a controversatului om de afaceri israelian Nati Meir, care a declarat ca fiul sau, in varsta de numai 15 ani (?!), a platit o suma imensa pentru transferul celor trei. Oficialul giulestean a precizat ca suma pe care Rapid o va plati pentru transferul celor trei jucatori de la Sportul este destul de mica. "Va fi, in principal, un schimb de jucatori. Suma de transfer chiar este una mica. Nu pot sa spun despre cat e vorba, dar este mica", a explicat George Copos.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.