Poli Iasi e pe cale sa scape de problemele financiare, dupa ce Consiliul Local a aprobat deblocarea a 4,5 milioane de lei noi pentru fotbal

Aflat in conflict cu actionarul Jean Valvis de mai bine de o luna, patronul Rapidului, George Copos, a facut primul pas pentru o conciliere cu acesta. "Daca Jean Valvis vrea sa se ocupe de marketing si de imagine, eu sint de acord. Accept orice pentru binele echipei. In plus, sint ardelean si iert foarte usor. Ramine sa vedem daca si ceilalti actionari sint de acord cu acest lucru. Din pacate, in momentul de fata, ceea ce lipseste Rapidului este un management la nivel european", sustine Copos, care, inca o data, s-a declarat tentat sa se retraga din fotbal.

Respectul pe bucati

Omul de afaceri greco-elvetian nu pare insa dispus sa accepte functia de director de marketing, propusa indirect de patronul giulestenilor. "Domnul Copos stie foarte bine ce sa faca la Rapid, potrivit proiectului initial. Noi am avut un 'gentlemen agreement>>, care prevedea inclusiv un audit financiar. Eu nu il respect pe bucati", ne-a precizat Valvis. Diferendul dintre cei doi a inceput o data cu constituirea noii societati pe actiuni. Nemultumit ca fostul vicepremier nu a respectat mai multe clauze ale proiectului initial, omul de afaceri greco-elvetian a refuzat sa participe la majorarea de capital si a decis sa treaca in opozitie fata de Copos, care zilele trecute a declarat ca Valvis reprezinta calul troian aproape sa deschida portile din Giulesti.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.