Gruparea din Ghencea nu a reusit achizitionarea celor doi jucatori doriti de la Charleroi. Mijlocasul ofensiv Fabien Camus si atacantul Cyril Thereau au preferat sa ramana la echipa belgiana
Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a plecat duminica in Belgia, iar dupa ce a urmarit meciul pierdut de Charleroi, 1-2 cu La Gantoise, a inceput tratativele pentru achizitionarea celor doi fotbalisti francezi. Negocierile au continuat luni dupa-amiaza, ajungandu-se la un acord cu sefii clubului belgian pentru transferul lui Camus, dar mijlocasul de 21 de ani a refuzat sa vina in Romania.

Stoica a primit apoi un raspuns negativ si din partea lui Thereau, autorul singurului gol al lui Charleroi in partida de duminica seara. Esecul negocierilor a fost anuntat ieri si pe site-ul oficial al gruparii belgiene: "Nu a fost doar un zvon. Steaua Bucuresti, echipa calificata in Liga Campionilor, a fost interesata de jucatori din echipa noastra. In final, Fabien Camus si Cyril Thereau au hotarat sa continue impreuna cu Charleroi in acest sezon".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.