Criza generalizata de la Rapid, transpusa fidel in rezultatele dezamagitoare ale echipei, se pare ca va lua sfirsit cit de curind. Dupa ce presedintele executiv Dinu Gheorghe a fost convins luni seara de George Copos sa nu paraseasca Rapidul, nefiind ales presedinte al Consiliului de Administratie, marea lovitura a patronului in tentativa de conciliere atit cu "Vama", cit si cu antrenorul Razvan Lucescu, nemultumit de lot, a fost cooptarea celor trei jucatori de la Sportul Studentesc, Ionut Mazilu, Costin Lazar si Stelian Stancu. Fostul vicepremier a anuntat luni seara ca a ajuns la un acord cu Vasile Siman, dupa o intilnire la Crowne Plaza, urmind ca astazi cei trei jucatori sa se antreneze cu giulestenii.

S-au inteles la troc

"Voi face un efort si, in final, ii vom transfera pe cei trei jucatori de la Sportul. Siman este un haiduc, am mai spus-o, si de aceea a durat atit de mult. Dar ne-am inteles in aceasta seara (n.r. - luni seara). Miercuri vor efectua la ProRapid primul lor antrenament cu Razvan Lucescu", a anuntat George Copos, de aceasta data la negocieri fiind prezenti Lucescu jr. si Dinu Gheorghe.

Chiar daca s-au vehiculat sume de ordinul milioanelor de euro pentru cedarea celor trei jucatori, patronul Rapidului sustine ca suma va fi una "mica". "Va fi, in principal, un schimb de jucatori. Rapid il va ceda definitiv pe Postolache la Sportul si va renunta la cele 50 de procente pe care le avea din drepturile federative asupra lui Tiberiu Balan, care era detinut in coproprietate de cele doua cluburi. Suma de transfer chiar este una mica. Nu pot sa spun despre cit e vorba, dar este mica. Ulterior, in cazul unui transfer in strainatate, o cota-parte va reveni Sportului, insa cei trei sint suta la suta jucatorii Rapidului", a dezvaluit Copos.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.