Victoras Iacob si Mirel Radoi vor reveni pe teren in partida cu galacticii dupa o lunga perioada de pauza. Absenta celor doua piese grele din angrenajul echipei sale i-a dat serioase bata de cap lui Cosmin Olaroiu, care a abordat fara ei dubla de calificare cu Standard Liege. Madrilenii vor veni in Ghencea pe 17 octombrie, in meciul de cel mai mare interes la noi

Debutul acestui sezon nu a fost tocmai linistit pentru Cosmin Olaroiu. Desi Steaua s-a calificat in Champions League, iar in campionat lucrurile merg foarte bine, Oli a avut destule migrene din cauza accidentarii a doi dintre jucatorii de baza: Mirel Radoi si Victoras Iacob. Cei doi s-au rupt cind ii era lumea mai draga antrenorului stelist, iar absentele lor au diminuat drastic potentialul echipei.

Lipsa lui Mirel Radoi a contat cel mai mult, slabind linia mediana. Iacob a fost insa inlocuit cu succes de Vali Badea care, in mod surprinzator, s-a integrat in sistemul lui Oli mai repede decit s-ar fi crezut. Cele doua goluri ale lui Badea din returul cu Standard nu pot insa sa-l linisteasca pe Olaroiu, care are nevoie de un atacant inalt ca Iacob in perspectiva meciurilor din Liga Campionilor.

Din fericire, recuperarea celui poreclit Jancker dupa tratamentul efectuat la Bologna merge bine, ca si in cazul lui Radoi, astfel ca cei doi nu vor rata decit primele doua meciuri din Liga, cele cu Dinamo Kiev si cu Olympique Lyon. Steaua va putea insa conta pe cei doi in cel mai important meci al grupei, atit pentru echipa, cit si pentru suporteri, cel cu Real Madrid de pe Ghencea.

"Din ce mi-a spus mie Victoras, el spera sa-si revina cam intr-o luna, poate cu o saptamina in plus. Abia asteapta sa joace din nou, mai ales ca va avea parte de meciuri tari in Liga", a spus Dumitru Tudor, impresarul lui Iacob. Victoras va reveni astfel in acelasi timp cu Radoi in echipa Stelei, cei doi urmind sa evolueze sigur in partida din 17 octombrie pe care ros-albastrii o vor disputa cu Real Madrid.

Olaroiu vrea tineri in lupta

Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, a dezvaluit politica dupa care se ghideaza in campania de transferuri. El doreste sa lucreze mai degraba cu jucatori cu virste mai fragede si mai cu foame de glorie decit cu fotbalisti consacrati. "Tinerii sint mai dornici de afirmare", si-a motivat Oli strategia. Aceasta viziune se situeaza pe aceeas linie cu cea a lui Gigi Becali, care nu doreste sa aduca straini scumpi la echipa.

Nu mai au pauza

Pe linga stelistii convocati la prima selectionata de Victor Piturca, alti cinci fotbalisti ros-albastri nu se vor putea bucura de pauza competitionala din weekend-ul viitor. E vorba de Mihai Nesu, Vasilica Cristocea, Florin Lovin, si Vali Badea. Ei vor face parte din selectionata Ligii Profesioniste ce va disputa o partida cu stranierii din primul esalon vineri, de la ora 21:00, in complexul de la Mogosoaia. Cel de-al cincelea stelist convocat este Carlos, care va fi probabil titular in poarta stranierilor. De asemenea, Cosmin Olaroiu a fost desemnat antrenorul reprezentativei Ligii.

Refuzat de jucatori

Negocierile managerului stelist Mihai Stoica pentru doi jucatori ai echipei belgiene Charleroi au esuat. Desi se intelesese cu conducerea clubului, Stoica a fost refuzat de atacantul Cyrille Thereau si mijlocasul Fabien Camus. Cei doi i-au explicat lui Meme faptul ca vor sa continue in Belgia si sa prinda un contract la o echipa mai buna. Steaua ar fi oferit aproape 700 de mii de euro pentru cei doi fotbalisti. Thereau a fost remarcat la victoria celor de la Charleroi impotriva lui Standard cu 2-1. Camus a precizat ca are oferte din Italia si Spania carora vrea sa le dea curs.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.