Patronul Stelei, Gigi Becali, a recunoscut faptul ca dupa dubla confruntare cu Valencia va trata cu coreenii de la Chunam Dragons transferul lui Rica Neaga, ofertat de asiatici cu un salariu anual de 400.000 de dolari. "Eu i-am spus lui Rica Neaga inca de la venirea la Steaua ca, daca va dori sa plece din Ghencea, eu ii dau drumul. Nu-mi fac griji in privinta atacului la Steaua. Ce daca pleaca Neaga? Asa va avea loc Cristea in echipa. El e speranta mea de 20 de milioane de dolari", a precizat patronul stelist, multumit si de milionul de dolari ce urmeaza sa-l incaseze de pe urma plecarii lui Neaga. in alta ordine de idei, plecarea lui Tiberiu Curt din cantonamentul de la Cusago la clinica doctorului Irimia din Germania i-a dat dureri de cap lui Zenga. "Sunt nemultumit pentru situatia in care se afla Curt. Steaua a pierdut inaintea meciului cu Valencia un jucator foarte important, atat ca valoare, experienta, cat si personalitate. E o problema mare pentru mine", a comentat italianul situatia grea in care se afla compartimentul defensiv. Dupa Fl. Dumitru, Curt devine al doilea indisponibil pentru intalnirea de saptamana viitoare de pe TMestalla". Potrivit oficialilor stelisti, un verdict in cazul lui va fi dat in aceasta dimineata, fundasul fiind suspectat de ruperea ligamentelor la genunchiul care aproape se refacuse. Principalul nume pe lista inlocuitorilor lui Curt este cel al "bancarului" John McKain. Altfel, golul reusit de Daniel Oprita in poarta slovacilor nu l-a impresionat in nici un fel pe Walter Zenga: "Ma bucur doar atunci cand marcheaza pentru Steaua".

20.000 de euro pentru copiii romani

Incasarile totale de la partida amicala Internazionale Milano - Steaua (2-1), disputata miercuri, se ridica la suma de 20.000 de euro. Banii vor fi donati Asociatiei "Copiii din Romania", condusa de Gino Rigoldi. Asociatia are dou[ sedii in Italia - unul la Milano si altul la Como - precum si un centru in Romania, la Ramnicu Valcea.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.