Lili Sandu, logodnica lui Stelea, isi apara iubitul si ii critica pe atacantii primei reprezentative

Postul de portar reprezinta unul dintre punctele slabe ale actualei echipe nationale. In conditiile in care Bogdan Lobont nu si-a revenit complet dupa o accidentare mai veche, iar Marius Popa si Emilian Dolha nu prezinta destule garantii, buturile Romaniei la meciul cu Olanda, programat pe 26 martie, vor fi aparate, mai mult ca sigur, de veteranul Bogdan Stelea (37 de ani). Dupa evolutia stralucitoare de la Erevan, "Arnold" a facut-o miercuri de oaie, in partida cu Slovacia, scor 2-2, gafind la ambele goluri. Cintareata Lili Sandu, logodnica lui Stelica, tuna si fulgera in directia celorlalti tricolori.

Lili, ai vazut meciul din Cipru?
Nu, fiindca eram intr-un concert la ora aia.
Ai aflat, probabil, ca Bogdan a gresit la ambele goluri primite de tricolori...
I se poate intimpla oricui. E voie sa greseasca in meciuri amicale, nu la cele cu miza. Altii s-au dat destepti in amicale, iar la partidele oficiale s-au facut de ris!
E considerat principalul vinovat pentru semiesec...
A recunoscut ca a fost oribil! Dar la Erevan n-a fost bun? Am vazut si eu golurile din meciul cu Slovacia. Nu e doar vina lui Bogdan ca nu s-a cistigat partida. De ce nu au dat atacantii mai multe goluri?
Iar la golul doi, Bogdan n-a gresit foarte tare. Fundasii din fata lui ce pazeau? De ce n-au intervenit?

"Spuneti-mi altul mai bun ca el"

Are probleme acasa, incit a ajuns sa greseasca asa de grav?
Ce probleme sa aiba? Faptul ca urmeaza sa ne casatorim n-a devenit inca o problema (ride)... Alta e problema. Destula lume ii vrea raul lui Bogdan! Cind au gresit alti portari, nu s-a facut atita caz.
E favorit sa apere impotriva olandezilor. Avem motive de ingrijorare?
Bogdan se concentreaza la meciurile cu miza. Ce-o sa mai zica lumea cind o sa scoata Romania din rahat, la meciul cu Olanda?
L-ai titulariza, pe 26 martie, daca ai fi antrenorul echipei nationale?
Mai mult ca sigur! Daca o fura, o fura pe barba lui! Nu mai prinde echipa! Cine sa apere acum, daca nu Bogdan? Spuneti-mi altul mai bun ca el! Daca nu mai e Stelea, nu mai e nimeni, o sa vedeti voi!


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.