Antrenorul giulestenilor a discutat astazi cu George Copos si cu Dinu Gheorghe despre problemele existente la clubul giulestean. In alta ordine de idei, negocierile cu Siman pentru Mazilu, Stancu si Lazar au avansat.

Lucescu jr a avut astazi mai multe intrevederi cu George Copos, cu care a discutat problema raminerii la clubul din Giulesti a lui Dinu Gheorghe, dupa ce, in ultimele zile, s-a pus problema plecarii acestuia. Dinu Gheorghe s-a suparat pentru faptul ca nu a fost numit presedinte al Consiliului de Administratie luind in calcul despartirea de Rapid.

Spre seara, Razvan Lucescu s-a intilnit si cu Dinu Gheorghe si cu alti membri ai CA al Rapid. La discutiile de la Crowne Plaza a luat parte si Vasile Siman, patronul Sportului, cu care s-a tratat transferul tripletei Mazilu - S. Stancu -Costin Lazar.

George Copos a declarat la finalul zilei ca nu se pune problema unei despartiri de cuplul Lucescu - Dinu Vama: "Razvan va ramine aici, el trebuie ajutat pentru a-si continua treaba foarte buna la echipa. Dinu Gheorghe va ramine si el in calitate de presedinte executiv".

Surse apropiate de conducerea giulesteana sustin ca transferul celor trei jucatori ai Sportului la Rapid este foarte aproape de a fi perfectat.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.