Participantii la Adunarea Generala a Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Non-amatori, desfasurata ieri, la Casa Fotbalului, l-au ales pe Dumitru Costin in functia de presedinte executiv. Din Comitetul Executiv mai fac parte fotbalistii Croitoru, Mozacu si Pampea, in timp ce noul presedinte onorific este Cristi Chivu. Ionut Lupescu, fostul vicepresedinte, a spus, mai in gluma, mai in serios, ca "dusmanul de clasa" este Dumitru Dragomir, cel care s-ar opune semnarii unor contracte-cadru intre jucatori si cluburi. AFAN i-a avut, mai intai, la prezidiu pe fostii vicepresedinti Florin Prunea, Marin Duna si Ionut Lupescu, pe Dumitru Costin, presedinte interimar, si pe invitatul special Fran Gavin, presedintele sindicatului fotbalistilor profesionisti din Irlanda.

In prima parte a Adunarii au razbatut niste mesaje razboinice la adresa presedintelui LPF, Dumitru Dragomir, cel care, prin esenta functiei sale, este un aparator al intereselor presedintilor de club. "Intre fotbalisti si FRF exista o colaborare buna, pentru ca noi am jucat fotbal. Mai greu e cu Liga, pentru ca nu toti cei de acolo au fost fotbalisti", a spus Ionut Lupescu, actual director general in cadrul Federatiei. "Intepatura" sa la adresa LPF s-a transformat, treptat, intr-un adevarat atac, avandu-l ca tinta pe Dumitru Dragomir. "Dusmanul de clasa este Dumitru Dragomir, care tot tergiverseaza semnarea unui acord cadru intre cluburi si fotbalisti. El s-a declarat de la bun inceput dusmanul sindicatului", au fost informati fotbalistii prezenti in sala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.