Protasov a declarat, pentru cotidianul "Sport Segodnia", ca "ros-albastrii" au acumulat in Cupa UEFA o experienta importanta, de care ar putea profita in Liga Campionilor.

"Steaua este un adversar de luat in seama. Fotbalul romanesc a crescut. In Romania sint multe talente, dar finantarea centrelor de copii lasa de dorit. Oricum, Steaua a ajuns in semifinalele Cupei UEFA, o realizare mare", a subliniat Protasov, care dupa ce a parasit Steaua a preluat conducerea tehnica a formatiei Dnepr Dnepropetrovsk.

Fostul tehnician stelist a avertizat asupra atmosferei pe care suporterii o pot crea pe stadionul Steaua. "Steaua este avantajata de propriul stadion, unde tribunele sint aproape de teren. Daca Steaua va fi in forma la meciul cu Kiev? Daca nici atunci nu va fi, atunci cind?", a punctat Oleg Protasov, adaugind ca echipa ucraineana Dinamo Kiev ar putea reusi "o performanta frumoasa" in grupele Ligii Campionilor.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.