Atacantul revine la nationala dupa 27 de luni, iar antrenorul Clujului risca sa rateze nationala din cauza unui deces in familie
Pentru primele doua jocuri din preliminariile Euro 2008 au fost convocati 22 de jucatori, intre acestia regasindu-se si atacantul Ionel Ganea, autorul celor patru goluri prin care Dinamo a invins pe Universitatea Craiova (4-0), duminica seara, in Banie. Ganea, singurul fotbalist din Stefan cel Mare pe care se va conta in aceste dispute, revine astfel la echipa nationala dupa o pauza de mai bine de doi ani, ultimul sau joc sub tricolor fiind consemnat pe 27 mai 2004, la Dublin, cind Romania a pier-dut cu 0-1 in fata Irlandei.

Ceilalti jucatori pe care i-a ales Victor Piturca sint: Lobont, Coman, Contra, Badoi, Tamas, Ghionea, Maftei, Chivu, Rat, Petre Marin; Fl. Petre, Nicolita, Codrea, Cocis, Paraschiv, Dorinel Munteanu, Dica, Rosu; Mutu, Marica, Daniel Niculae si Ganea.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.