Pedeapsa. Seful lui Poli Timisoara e atat de suparat pe echipa, incat nu mai vine la stadion. El nu poate sterge cu vederea prestatia unor jucatori de la meciul cu Dinamo si a declarat ca jucatorii nu-si vor mai incasa primele decat dupa meciul cu CFR Cluj, din etapa a VII-a.

Nemultumit de jucatori, Iancu a vazut meciul cu Gloria in fata televizorului, declarandu-se in continuare nemultumit de fotbalistii pe care-i plateste. Iancu a admirat doar spiritul echipei, apreciind insa ca in cateva situatii echipa lui a fost de "cascadorii rasului". Banatenii vor juca fara bani si la Iasi, primele de joc in cazul in care echipa va scoate cel putin un punct, urmand sa fie contabilizate.

Cartu, la prima victorie

Sorin Cartu a obtinut prima victorie de cand antreneaza pe Poli Timisoara, si chiar daca a castigat dintr-un penalty inexistent, Sorinaccio crede ca echipa se poate redresa in campionat: "E important ca am spart gheata, chiar daca jocul echipei nu m-a multumit in totalitate. Sper sa avem si meciuri mai bune si rezultate pe masura", a spus Cartu. Antrenorul timisorenilor a acuzat brigada de arbitri, despre care a spus ironic ca si atunci cand acorda o aruncare de la margine o facea de parca dadea de la bugetul propriu.

Nici vorba de penalty

Interventia lui Muresan asupra lui Balace din minutul 33 a fost sanctionata cu penalty de arbitrul Cirpian Dansa. Ardelenii au sanctionat si ei arbitrajul lui Dansa, Pacurar sustinand ca Dansa a tras cu Poli in proportie de 80 la suta si ca Politehnica nu are fata de podiumul campionatului cu echipa pe care o are!

POLI TIMISOARA 1-0 GLORIA BISTRITA

Marcator: Caramarin '33 -11m
Poli: M. Popa - Olah, Mehmedovici, Izvoranu, Emeghara - Badoiu (Grigorie '46), Alexa, Balace, Caramarin (Torje '69) - Mansour, A. Cristea (G. Bucur '80). Antrenor: Sorin Cartu
Gloria: Albut - D. Matei, Adrudan, Astilean, Sepsi - Paduretu, G. Muresan, R. Marginean, Pacurar ( Bruncevici '76 ) - Roszel ( D. Sanmartean '67 ), Negrean ( Zaharia '62 ). Antrenor: Ovidiu Sabau
Omul meciului: Marius Popa
Cartonase galbene: Alexa '70, Torje '81, Olah '85 / Albut '20, Astilean '42
Spectatori: 10.000
Arbitru: Ciprian Dansa (Oradea)


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.