Inter Milano a castigat Supercupa Italiei, invingand cu 4-3 dupa prelungiri formatia fundasului roman Cristian Chivu, AS Roma, intr-o partida disputata sambata seara, la Milano. AS Roma, cu Chivu pe teren pana in minutul 10 al prelungirilor, cand a primit cartonasul rosu, a condus cu 3-0 dupa doar 35 de minute de joc gratie reusitelor lui Mancini (13) si Aquilani (25 si 34). Inter, desemnata campioana a Italiei la "masa verde" dupa retrogradarea lui Juventus Torino, a marcat primul sau gol in finalul primei reprize, prin Vieira (45), francezul realizand "dubla" in minutul 74.

Celelalte goluri ale "interistilor" poarta semnaturile lui Crespo (65) si Figo (95). Astfel, formatia din Milano a reusit sa castige trofeul "in stilul lui FC Liverpool", dupa cum a precizat publicatia "Gazzetta dello Sport", facand referire la finala editiei 2004-2005 a Ligii Campionilor, pe care englezii au castigat-o la loviturile de departajare in fata lui AC Milan, dupa ce au fost condusi de italieni cu 3-0 la pauza.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.