La 38 de ani, Dorinel Munteanu este om de baza in nationala Romaniei si evolueaza cu succes la CFR Cluj, echipa care este lider in Liga I, dupa patru etape, cu numar maxim de puncte. Jocul excelent prestat de antrenorul-jucator al ardelenilor este invidiat de adversari, care incearca orice este posibil pentru a-l face pe Munteanu sa stea pe banca, si nu in teren.

Potrivit presedintelui gruparii clujene, Iuliu Muresan, FC National, pe care CFR a invins-o cu 2-1 in etapa precedenta, si Pandurii Targu Jiu, echipa ce va primi vizita ardelenilor astazi, au cerut controale antidoping la meciurile cu formatia din Gruia, lansand zvonul ca Dorinel Munteanu ar consuma substante interzise. "Voi actiona in instanta FC National si Pandurii pentru daune morale si de imagine aduse clubului nostru. Sunt nemultumit ca au facut referire la Dorinel Munteanu, care este un simbol al fotbalului romanesc si e pacat ca numele lui sa fie patat de persoane care nu au nicio treaba cu fotbalul", a declarat Muresan.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.