Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a socat imediat dupa tragerea la sorti, spunand ca, daca Steaua va fi eliminata, si-ar dori macar sa iasa cu fruntea sus din Grupa E a Ligii Campionilor, cu trei victorii. La randul sau, managerul general Mihai Stoica spera ca ros-albastrii sa se afle si in decembrie in urne pentru a continua in primavara europeana. Steaua a picat intr-o grupa infernala in Liga Campionilor, unde va avea de infruntat gigantii Real Madrid si Olympique Lyon si una dintre cele mai puternice cluburi din Estul Europei, Dinamo Kiev. Cu toate acestea, Gigi Becali crede ca echipa sa poate castiga noua puncte din sase partide. "Chiar daca vom iesi din grupa, o vom face cu demnitate, cu vreo trei victorii", a declarat seful din Ghencea.

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, este suparat ca ros-albastrii au cazut in grupa cu Dinamo Kiev, cea mai puternica echipa din a patra urna valorica, la care evolueaza Florin Cernat, finul oficialului stelist. "Sunt fericit ca vom juca impotriva celei mai mari echipe din toate timpurile, Real Madrid. Nu sunt la fel de fericit ca vom intalni pe Lyon, una dintre favorite la castigarea trofeului. Ultimul lucru pe care mi-l doream era sa jucam contra lui Dinamo Kiev", a precizat Meme, care si-a pastrat totusi optimismul: "Speram ca in decembrie sa fim prezenti din nou la tragerea la sorti si sa continuam in primavara europeana".

Capello voia primul meci cu Steaua

Antrenorul echipei Real Madrid si-ar fi dorit sa joace primul meci impotriva campioanei Romaniei. "Nu am avut o tragere la sorti foarte buna, pentru ca de la inceput vom intalni o echipa care a inceput deja campionatul si este foarte valoroasa, ca Olympique Lyon. in al doilea meci vom intalni Dinamo Kiev, echipa care are deja multe meciuri disputate in campionat. tinand cont de asta, as fi preferat sa jucam mai intai cu Steaua. Totusi cunosc palmaresul si traiectoria Stelei si stiu ca va fi o echipa complicata", a declarat tehnicianul italian.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.