Intrarea in Champions League a umflat serios pretul biletelor de la meciurile Stelei din grupe. Ca sa-i vada pe galacticii Ronaldo sau Beckham, fanii vor trebui sa scoata din buzunar minimum un milion de lei vechi, bani cu care pot ocupa un loc la peluza. Cu Lyon si Kiev, tichetele vor fi ceva mai ieftine. Oficialii Stelei se gindesc sa joace tot pe Lia Manoliu, pentru a face o reteta financiara uriasa.

Liga Campionilor nu a fost degeaba visul lui Gigi Becali. Dupa ce a investit timp de aproape sase ani in Steaua, acesta este foarte aproape de a-si amortiza cheltuielile. Asta pentru ca, pe linga performanta si gloria ce se pot obtine in Liga, participarea in cea mai puternica competitie intercluburi aduce o gramada de bani. Dincolo de banii veniti de la UEFA, cluburile pot obtine venituri importante din bilete.

Daca in Occident fanii cluburilor im- portante nu manifesta un interes foarte mare in faza grupelor, la Steaua va fi cu totul altfel. Dupa o pauza de zece ani, imnul Ligii va fi cintat pe stadion in fata unor echipe ca Real Madrid, Olympique Lyon ori Dinamo Kiev.

Bazindu-se pe interesul foarte mare al publicului pentru meciurile din Liga si mai ales pentru meciul cu Real, conducerea Stelei a stabilit preturi foarte mari pentru a obtine o reteta buna. Daca la partidele cu Lyon si Kiev preturile sint relativ normale, la cea cu Real, cel mai ieftin bilet va costa un milion de lei! Atit vor trebui sa plateasca suporterii care vor sa priveasca meciul din peluza.

La tribuna a doua, biletul va costa dublu, adica doua milioane, iar la tribuna intii triplu, adica trei milioane de lei. Cu toate ca preturile vor fi atit de mari, oficialii Stelei mizeaza pe un stadion plin, o varianta fiind ca meciul cu Real sa se dispute pe Lia Manoliu, acolo unde incasarile ar fi cu adevarat uriase.

PRETURILE DIN LIGA

STEAUA - LYON
PELUZE 50 RON
TRIBUNA A II-A 100 RON
TRIBUNA I 150 RON

STEAUA - REAL MADRID
PELUZE 100 RON
TRIBUNA A II-A 200 RON
TRIBUNA I 300 RON

STEAUA - DINAMO KIEV
PELUZE 35 RON
TRIBUNA A II-A 50 RON
TRIBUNA I 100 RON

PROGRAMUL STELEI

13 septembrie DINAMO KIEV - STEAUA
26 septembrie STEAUA - OLYMPIQUE LYON
17 octombrie STEAUA - REAL MADRID
1 noiembrie REAL MADRID - STEAUA
21 noiembrie STEAUA - KIEV
6 decembrie LYON - STEAUA

Abonatii platesc integral

Spre deosebire de sezoanele trecute, abonatii clubului din Ghencea nu vor avea nici o reducere. Acum doi ani, in mandatul lui Zenga, cei cu abonamente aveau gratuitate in Cupa UEFA, iar anul trecut au avut reducere 50%. Acum, acestia vor trebui sa plateasca integral, dar vor avea biletele rezervate. Exista riscul ca din cauza preturilor ridicate o parte din acestia sa nu vina la meci.

Steaua e la mare pret

Pe site-ul autorizat de Real Madrid pentru a vinde bilete la meciurile celestilor, www.madrid-tickets.net, au aparut deja preturile cu care se pot procura tichete la meciul dintre trupa lui Capello si Steaua. Acestea costa intre 85 de euro si 135 de euro, pretul incluzind insa un tur intr-un autobuz descoperit al orasului Madrid, precum si taxa site-ului care comercializeaza tichetele.

Fanii sint dezamagiti

Suporterii Stelei si-au exprimat nemultumirea fata de preturile mari ale biletelor din Champions League. Ei considera ca, fata de nivelul de trai din Romania, e exagerat ca un bilet la peluza, la partida cu Real Madrid, sa fie un milion de lei, adica aproximativ 30 de euro.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.