Considernd-o drept prima rivala de moarte a echipei fanion a Olteniei, finantatorul Adrian Mititelu a declarat razboi total formatiei din Capitala, pe care doreste sa o nvinga cu orice pret. Acesta a aruncat sageti otravite catre conducatorii „cinilor rosii“ nca dinaintea demararii actualei editii de campionat.

Cele mai incendiare si ironice declaratii ale lui Mititelu au fost facute la adresa lui Cristi Borcea si Vasile Turcu, ultimului dintre ei spunandu-i ca este atat de mic, incat isi permite sa il ia si sa il bage la el in buzunar. "Vasile Turcu este cea de-a opta spita la Dinamo, nu am ce sa vorbesc cu acest personaj. Daca imi pun mintea cu el, il iau si il bag in buzunar si il scot de acolo peste doua saptamani. Duminica, pe dinamovisti ii asteapta iadul pe Stadionul 'Ion Oblemenco>>. Vor avea in fata peste 50.000 de olteni furiosi si 11 jucatori care isi vor da viata pentru a castiga. Ar face mai bine sa nu vina, ar pierde cu 3-0 la masa verde si asa ar scapa mai usor", a pus gaz pe foc Mititelu.

Atac si la Mircea Rednic

Ieri dimineata, cu toate ca in urma cu ceva ani il considera prieten, finantatorul Adrian Mititelu l-a atacat pe actualul tehnician dinamovist, Mircea Rednic. "Garantez ca Dinamo va avea o singura varianta in acest meci, aceea de echipa perdanta. Simt ca ne vom impune, pentru ca stadionul va fi arhiplin, iar baietii sunt montati sa nu piarda. Totodata, dorim sa ne revansam si fata de acest grandoman, Mircea Rednic, el avand principala vina ca Universitatea Craiova a retrogradat pentru prima data in istorie", a mai spus patronul oltenilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.