Conducerea lui Juventus Torino a prezentat ieri apelul la Tribunalul administrativ din Lazio impotriva sentintei Curtii Federale in cazul scandalului meciurilor trucate din Italia, in urma caruia echipa antrenata de Didier Deschamp a fost retrogradata in liga a doua din Italia si penalizata cu 17 puncte.

Gruparea torineza isi motiveaza aceasta actiune prin "gravitatea nejustificata si lipsa de echitate a modului in care a fost tratata, comparativ cu toate celelalte cluburi" implicate in scandalul din Italia.

FIFA a anuntat ca ar putea suspenda forul italian daca Juventus isi mentine decizia de a recurge la justitia administrativa. intr-o scrisoare trimisa miercuri dimineata, la sediul FIFA de la Zurich, FIGC reafirma ca impartaseste punctul de vedere al FIFA, care interzice recurgerea la justitia ordinara pentru cazuri ce tin de jurisdictia sportiva. O eventuala suspendare inseamna ca echipele de club si diferitele reprezentative - intre care si campioana mondiala - nu vor fi autorizate sa participe la competitii internationale.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.