Emotii. Sarbii au pierdut pe mana lui Darko Milicic meciul cu Argentina, in vreme ce Yao Ming si-a dus compatriotii in fazele superioare

Campionatul Mondial masculin de baschet din Japonia si-a derulat, ieri, ultimele intreceri din cadrul grupelor. Favoritele au reusit sa se califice toate in optimile de finala. Cel mai tare au tremurat China si Serbia-Muntenegru. Bine struniti de antrenorul lituanian Jonas Kazlauskas, asiaticii s-au batut pentru fiecare minge. Chiar daca au avut momente grele, chinezii au marcat din aproape toate pozitiile, fara a uita insa sa-l puna in valoare pe Yao Ming.

Uriasul de 2.29 metri si-a facut treaba cum a stiut el mai bine, reusind sa ramana sef in clasamentul marcatorilor de la Mondiale, cu 26,5 puncte pe meci, 9 recuperari si 1,8 "asists", adica pase pentru colegii care au marcat. Scorul final, 78-77, inregistrat in partida China - Slovenia din Grupa D, le-a adus primilor izbavitoarea calificare in optimile de finala ale CM.

Meciul Serbia-Muntenegru - Argentina, derby-ul Grupei A, a fost unul extrem de spectaculos. Eroul meciului, singurul sarb care joaca in NBA, Milic, a fost cel care si-a ingropat echipa. La scorul 80-77 el a beneficiat de doua aruncari libere, dar le-a ratat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.