Miercuri, a fost, categoric, seara echipelor din estul Europei. Mircea Lucescu a reusit sa o conduca pe Sahtior Donetk spre grupele Ligii Campionilor, acolo unde s-a calificat si cealalta echipa din Ucraina, Dinamo Kiev, care a reusit un rezultat de egalitate, 2-2, in deplasare, la Fenerbahce, dupa 3-1 in tur. Sahtiorul, in schimb, este la picioarele lui Marica. Acesta a reusit sa inscrie in 25’ si 45+5’ si a adus linistea in sufletul lui Mircea Lucescu, in meciul castigat la Varsovia, scor 3-2, dupa 1-0, in tur.

Marea surpriza este, insa, eliminarea lui Ajax. Din pacate, George Ogararu (foto) nu reuseste nici in acest an sa patrunda in grupele UEFA Champions League, transferul sau de la Steaua la Ajax parand, din acest punct de vedere, mai degraba, un pas inapoi, cu atåt mai mult, cu cåt, ieri, selectionerul Victor Piturca a anuntat ca renunta la convocarea sa pentru meciul din preliminariile CE, contra Bulgariei, din 2 septembrie de la Constanta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.