Moment inedit in timpul petrecerii de dupa meciul cu Standard: Olaroiu le-a dezvaluit elevilor sai ca, in drum spre vestiare, Sa Pinto i-a acuzat de dopaj! Pentru a fi mai explicit, el a aratat incheietura bratului, atingindu-si venele

Chiar daca toata lumea se astepta la un nou episod Golden Blitz, stelistii au sarbatorit calificarea intr-un mod mai linistit. Ei au fost la petrecerea organizata la restaurantul lui Gino Iorgulescu, Trattoria Il Calcio, din Herastrau. Conform unor surse autorizate, Cosmin Olaroiu a facut celor prezenti o dezvaluire socanta.

"Dupa eliminare, Sa Pinto a repetat obsesiv ca jucatorii mei sint drogati, nu ii venea sa creada ca am reusit sa cistigam in fata lor. Cind a iesit de pe teren, se batea cu palma peste brat ca si cum jucatorii nostri s-ar fi injectat. Cred ca nu a putut sa accepte faptul ca am fost mai buni. Belgienii au fost foarte bine pregatiti, erau siguri ca nu vor pierde calificarea. Nu am avut emotii la 1-0 pentru ei".

Jucatorii Stelei au fost mirati de fizicul belgienilor. Cel mai inalt fundas din campionatul intern, Dorin Goian, a fost impresionat de adversarul sau direct, sirbul Jovanovic. "Am ramas uimit ce forta avea acesta, la fiecare duel cu el parca ma loveam de o stinca, era foarte puternic", a marturisit Goe.

Managerul Mihai Stoica a dezvaluit cum si-a impulsionat jucatorii. "Am simtit ca Nesu si Paraschiv au probleme. Parca erau timorati. La pauza am discutat cu ei sa intre mai tare la Sa Pinto, mai ales ca stiam ca se enerveaza si riposteaza". Singurul care a parut sa nu fie conectat la bucuria generala a fost Saban.

Israelianul a stat foarte putin la petrecere, fiind uitat de colegii sai in euforia succesului. Carlos a venit cu un tinar cersetor caruia i-a dat de mincare in restaurantul unde petreceau, a fost bine dispus si s-a simtit ca un adevarat erou cind a fost aclamat de liderii galeriei.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.