Politia italiana i-a suspendat permisul lui Adrian Mutu dupa ce l-a prins gonind cu 205 km/ora la volanul unui Ferrari.

Transferat la Fiorentina, dupa ce Juventus a fost retrogradata in Serie B, Adrian Mutu a inceput sa guste din nou firimituri de glorie. Si cum driblingul fin cu cheltuiala se tine, fotbalistul roman si-a parcat din nou in garaj un Ferrari. Proprietar pe o herghelie de cai-putere, pitesteanul si-a amintit instantaneu de vremurile bune, cind incurca cheile de la masinile Porsche, Aston Martin, Lincoln, Mercedes, BMW X5 sau Alfa Romeo pe care le avea in proprietate. Mutu a fost trezit la realitate saptamina trecuta, pe cind se intorcea de la meciul sustinut de nationala Romaniei la Constanta cu Cipru, de un radar al politiei rutiere Crespellano de linga Bologna pe cind rula cu o viteza de 205 kilometri pe ora.

Paparazzi de la radar

Conform presei italiene, care a publicat stirea pe prima pagina, internationalul roman nu a fost oprit de politie, ci a fost fotografiat de un aparat radar fix. Cu toate acestea, permisul lui Mutu a fost suspendat automat, la aceasta sanctiune adaugindu-se zece puncte de penalizare si o amenda de 357 de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.