Telenovela transferului lui Mazilu la Rapid pare sa nu se mai sfirseasca. Desi partile pareau sa se fi inteles, ceva il impiedica pe Vasile Siman sa-si dea acordul

S-a speculat ca renuntarea la coproprietatea Rapidului pentru Tibi Balan ar fi fost marul discordiei, dar si aceasta problema s-a rezolvat fara ca Mazilu sa ajunga in Giulesti. Adevaratul motiv al indeciziei lui Siman este promisiunea lui Gigi Becali de a-l cumpara pe Mazilu la un pret mai mare decit oferta Rapidului in cazul in care se califica in grupele Ligii Campionilor.

Becali isi face socoteala ca, din cele minimum patru milioane de euro pe care le poate incasa din Liga, isi va permite sa efectueze cel mai scump transfer intern din prima divizie. Daca George Copos oferea 1,5 milioane de euro plus Postolache si partea sa din drepturile pentru Tibi Balan in schimbul lui Mazilu si Lazar, se pare ca Gigi Becali se gindeste serios sa faca o contraoferta consistenta.

Siman i-ar fi cerut lui Becali trei milioane de euro pe Mazilu, dar patronul stelist crede ca ar putea sa-l ia pe atacantul din Regie la un pret ceva mai mic, oricum peste ceea ce ofera George Copos. Steaua l-a ofertat si pe Stelian Stancu, care ar putea concura cu Klemi Saban si cu Petre Marin pentru postul de fundas dreapta.

VASILE SIMAN (patron Sportul): "Asa este! Steaua a facut o oferta pentru Mazilu si Stancu. Nu stiu daca voi accepta aceasta propunere. Mai negociem. Referitor la ce s-a scris in presa, ca Mazilu si Lazar au ajuns deja la Rapid, vreau sa precizez ca nu e adevarat"

IONUT MAZILU: "Sint bucuros sa aflu ca sint apreciat de doua cluburi foarte importante. Trebuie sa ma vrea cu adevarat, iar cel care va face o oferta mai buna sigur va avea de cistigat"

STELIAN STANCU: "Steaua si Rapid sint echipe foarte mari si orice fotbalist si-ar dori sa joace la astfel de cluburi. Au avut performante notabile in Cupa UEFA si sint onorat ca ma vor. Nu pot sa spun acum ca as alege la una sau la alta echipa. Domnul Siman va decide ce este mai bine pentru club si pentru mine. Oricum, daca s-ar materializa o oferta de acest gen, ar fi un pas important pentru mine"


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.