In ultimele 15 minute ale antrenamentului oficial, Rapaici s Sarr s-au antrenat separat de restul echipei, jonglind cu mingea s efectuind alergari usoare. Mijlocasul croat chiar a lovit mingea mai puternic, incercindu-si sutul. Ceilalti au fost impartiti de Boskamp in doua echipe, titulari contra rezerve, jucind o miuta pe jumatate de teren. In echipa titularilor si-a facut loc si un nume mai putin obisnuit cu aceasta postura, e vorba de mijlocasul Yanis Papassarantis, un posibil inlocuitor pentru Rapaici, in cazul in care acesta nu va fi apt pina la ora meciului.

Belgienii iau in considerare si o calificare in prelungiri si chiar la penalty-uri. Ei au exersat loviturile de la 11 metri, timp de 5 minute, spre finalul antrenamentului.
In ultimele 15 minute ale antrenamentului oficial, Rapaici si Sarr s-au antrenat separat de restul echipei, jonglind cu mingea s efectuind alergari usoare. Mijlocasul croat chiar a lovit mingea mai puternic, incercindu-si sutul. Ceilalti au fost impartiti de Boskamp in doua echipe, titulari contra rezerve, jucind o miuta pe jumatate de teren.

In echipa titularilor si-a facut loc si un nume mai putin obisnuit cu aceasta postura, e vorba de mijlocasul Yanis Papassarantis, un posibil inlocuitor pentru Rapaici, in cazul in care acesta nu va fi apt pina la ora meciului. Belgienii iau in considerare si o calificare in prelungiri si chiar la penalty-uri. Ei au exersat loviturile de la 11 metri, timp de 5 minute, spre finalul antrenamentului.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.