Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat ieri ca este greu sa mai existe sperante de calificare dupa ce echipa Romaniei a remizat, scor 1-1, cu Armenia, in meciul disputat in Grupa 1 preliminara la CM 2006 din Germania. "Nu am vazut un meci al echipei nationale mai prost ca acesta. Sansele de calificare s-au redus considerabil, este greu sa mai speri la calificare. Cand nu ii iei sau nu ii folosesti pe Nicolae Mitea, Mihaita Plesan sau Daniel Niculae, mai ales cand nu ai jucatori, nu mai este nimic de comentat. Cand lipsesc jucatorii importanti, este clar ca nu exista valoare", a spus Dragomir.

Presedintele LPF a afirmat ca singurul jucator al nationalei care a avut o evolutie buna la Erevan a fost portarul Bogdan Stelea. "Ma asteptam in primul rand ca jucatorii din aparare sa-si faca datoria, insa nu prea si-au facut-o. In afara de Stelea, care a avut o evolutie buna, restul au fost slabi. Mi-au mai placut Marica, Paraschiv. Si Neaga a jucat cate ceva, insa nu destul. Sunt foarte dezamagit", a comentat Dragomir.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.