Fidelitate. Suporterii Stelei au luat cu asalt casele de bilete, organizatorii anticipand ca pana maine toate tichetele puse la vanzare vor fi epuizate

Steaua - Standard, meciul cel mai asteptat al acestui sezon are parte, fara indoiala, de un record de asistenta. In ciuda caniculei, bucurestenii s-au ingramadit in fata caselor de bilete, pana ieri dupa-amiaza fiind vandute peste 40.000 de tichete de acces. Cel mai probabil, in ziua meciului nu vor mai fi vandute bilete, acestea urmand sa fie epuizate in cursul zilei de astazi. Steaua va castiga numai de pe urma tichetelor circa 2 miliarde de lei vechi. Retete mai bune s-au inregistrat la partidele din sezonul trecut din Cupa UEFA, cand Steaua a castigat din vanzarea de bilete peste 2 miliarde de lei vechi si datorita faptului ca pretul acestora a fost mai ridicat. Daca intra in Liga, afacerea va curge struna, cel putin o data pe luna, clubul din Ghencea urmand sa incaseze o suma echivalenta din vanzarea biletelor.

Basescu invitat la meci

George Becali l-a invitat pe presedintele Basescu la meciul cu Standard Liege. Chiar daca este cunoscut faptul ca Basescu poarta ghinion Stelei, latifundiarul si-a asumat o responsabilitate de onoare, desi, spun surse apropiate Stelei, ca cei mai multi dintre jucatori nici nu vor sa auda de presedinte. Lui Basescu i-au fost deja rezervate sase locuri in tribuna oficiala. Este posibil ca Basescu sa nu ajunga totusi la meci, el urmand sa se intalneasca cu echipa si cu George Becali la restaurantul Golden Blitz.

1.200 de jandarmi cu ochii pe brichete

La meciul de maine cu Standard Liege vor fi mobilizate importante forte de ordine. Circa 1.200 de jandarmi vor mentine ordinea in interiorul si in afara stadionului, circulatia urmand sa fie deviata cu sase ore inainte de meci. Jandarmeria a anuntat ca vor exista cel putin patru filtre inaintea accesului in stadion, fiind interzisa inclusiv introducerea brichetelor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.