Cu gandul la meciul de miercuri cu Standard, ros-albastrii au facut o repetitie utila in compania lui FC Vaslui. Chiar daca au avut emotii timp de o repriza, campioana s-a impus clar cu scorul de 3-1. Vasluiul a fost sparring-partenerul ideal pentru Steaua inainte de partida cruciala cu Standard Liege. Nu a venit la Bucuresti ca o victima sigura, dar nici nu a dat lovitura pentru a-i demoraliza pe ros-albastri. Lovitura de teatru s-a consumat in minutul 22, cand Adrian Gheorghiu a deschis scorul cu un sut frumos la coltul lung.

Dusul rece, in loc sa-i trezeasca pe elevii lui Olaroiu, mai mult i-a debusolat, ros-albastrii nereusind foarte multe pana spre finalul reprizei. Semnalul descatusarii steliste a fost dat de Valentin Badea, care s-a razbunat pe fosta sa echipa, reusind sa aduca egalarea in minutul 45. in repriza a doua, Steaua a fortat si mai mult careul vasluian si a obtinut doua lovituri de pedeapsa transformate cu siguranta de Nicolae Dica. Dupa primul sau gol pentru Steaua, Valentin Badea a avut parte si de un dus rece, lasandu-si echipa in zece jucatori dupa ce a primit al doilea cartonas galben in minutul 53.

Becali: "N-am avut nicio emotie"

Chiar daca Steaua a jucat slab in prima repriza, finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali, spune ca nu s-a indoit nicio clipa ca echipa sa ar putea pierde cele trei puncte. "A fost 3-1 lejer… in zece oameni… de ce sa nu fiu multumit? N-am avut nicio emotie la 0-1. Daca si cu Vasluiul, acasa, avem emotii, atunci ce pretentii sa mai avem in fotbalul mare?", a precizat Becali. Prezent in tribuna oficiala, fostul finantator al Vasluiului Adrian Porumboiu a parasit stadionul inainte de finalul partidei, motivand ca are treaba. "Probabil ca s-a suparat dupa acel 11 metri. A zis ca n-a fost, dar penalti mai clar ca asta n-am vazut. Nu stiu ce-a vrut, sa bata Vasluiul pe Steaua la Bucuresti?", a comentat Gigi Becali.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.