Rapidul, la primul meci in Giulesti in aceasta stagiune, precedentul jucandu-se la Ploiesti, nu a reusit sa castige partida cu nou-promovata Universitatea Craiova (1-1) si se afla la sase puncte de primul loc si la patru puncte de Steaua, chiar daca a terminat neinvinsa toate partidele din acest sezon. Elevii lui Razvan Lucescu declarau, inaintea partidei cu Universitatea Craiova, ca de abia asteapta sa revina in "Potcoava" pentru a-si multumi fanii care acum doua etape au trebuit sa vada meciul de "acasa" la Ploiesti. Avand in fata o nou-promovata care a venit montata sa faca un meci mare in Giulesti, alb-visiniii nu au fost in stare sa faca mare lucru in prima repriza, mai ales ca oaspetii deschisesera scorul foarte repede, dupa o greseala a lui Coman, prin Parvu (min. 8).

incercarile de a egala si de a marca golul victoriei nu au reusit decat dupa trei minute de la introducerea lui Viorel Moldovan (min. 55), salvatorul Rapidului de atatea ori in stagiunea trecuta. Punctul izbavitor nu a mai venit chiar daca Rapidul a presat puternic fiind ajutat si de eliminarea olteanului Gaman din minutul 82, din cauza ratarilor numeroase ale lui Zicu si a interventiilor foarte bune ale lui Bornescu. "Sunt dezamagit. Am facut o greseala pe care o echipa cu experienta noastra nu trebuia sa o faca. Dupa patru meciuri am pierdut multe puncte, chiar daca nu am fost invinsi. Ocazii au fost, iar atitudinea din teren a fost una buna. Dar am avut in fata un portar mare", a spus Razvan Lucescu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.