Suporterii Stelei au luat ieri cu asalt ghiseele stadioanelor Lia Manoliu si Steaua, acolo unde s-au pus in vanzare biletele pentru returul cu Standard Liege, de miercuri, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

In ciuda caniculei care domina in aceste zile Bucurestiul, mii de fani ai campionilor au format cozi impresionante la casele de bilete, calcandu-se efectiv in picioare pentru a prinde un tichet la meciul care poate readuce Steaua dupa zece ani in grupele celei mai importante competitii intercluburi.

BATAIE

La stadionul din Bdul Ghencea s-a format coada inca de la primele ore ale diminetii, iar la ora 10:00, cand au fost puse in vanzare tichetele, se adunasera peste 300 de persoane. Si la casa amenajata pentru abonati se stransese lume, desi acestia isi pot ridica biletele pana luni inclusiv. La Stadionul Lia Manoliu, unde va avea loc partida de miercuri, s-au format cozi foarte mari, aproximativ 500 de oameni imbulzindu-se la casele de bilete care s-au deschis la ora 11:00. Cele mai cerute tichete au fost cele la tribuna a II-a.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.