Mircea Rednic se declara optimist inaintea meciului de miine. Desi crede ca Timisoara este un adversar periculos, mai ales pentru ca vine dupa un start de sezon in care a facut doua egaluri cu Steaua si cu Rapid, tehnicianul ciinilor spune ca echipa sa este mai indreptatita sa spere la victorie. Antrenorul spune ca este normal ca Alexa si Grigorie sa fie primiti cu ostilitate de fani

Inceputul de sezon excelent pe care Dinamo l-a avut, cu sase victorii din sase meciuri, a adus linistea in tabara ciinilor. "Acum am liniste la echipa. De relaxat nu pot sa ma relaxez, pentru ca aici e Dinamo si presiune va fi mereu", spune Mircea Rednic.

Tehnicianul este constient ca are in fata un examen foarte important miine: "Poli este o echipa foarte puternica. Si-a demonstrat valoarea in partidele cu Steaua si cu Rapid. Nu ne este frica de ei, deoarece noi avem pina acum trei victorii in campionat si vrem s-o obtinem si pe a patra".

Puriul a enuntat si atuurile formatiei sale inaintea acestui meci: "Dupa inceputul foarte bun de sezon, atmosfera in cadrul lotului este una excelenta, iar moralul e la cote foarte ridicate. In plus, sintem in forma". Rednic spera ca linistea la echipa va continua si dupa partida cu Poli, indiferent de rezultatul acesteia.

Desi este multumit de rezultatele pe care echipa sa lea obtinut in acest start de sezon, antrenorul alb-rosiilor a lasat sa se inteleaga ca jocul nu este chiar ceea ce isi doreste inca: "Sint si multe pase laterale. Oricum, e important ca rezultatele sint bune. Spectacolul va veni si el la un moment dat".

Despre fostii dinamovisti, Alexa si Grigorie, Rednic nu a vrut sa vorbeasca prea mult. Totusi, el a precizat ca este normal ca suporterii ciinilor sa fie suparati. "Nu e normal ca un jucator (n.r. - Grigorie) sa aiba atitudinea pe care a avut-o. De-abia plecase de o saptamina de la Dinamo si a fa- cut ceea ce a facut", a spus Rednic, referindu-se la faptul ca Grigorie a scandat lozinci anti-Dinamo alaturi de fanii Timisoarei.

Stanic va juca abia in martie

Accidentat grav la antrenamentul de aseara, Sreten Stanic va rata intreg sezonul de toamna, plus ceva din retur: "Se va opera in Belgia. De-abia prin februarie sau, mai degraba in martie va reveni", a spus Mircea Rednic. Antrenorul spune ca pierderea mijlocasului sirb este o lovitura pentru Dinamo: "Eu il adusesem sa joace. Din pacate pentru el, forma buna de pina acum a lui Catalin Munteanu m-a facut sa il tin rezerva".

Nu foloseste trei virfuri

Mircea Rednic a ramas fidel crezului sau si nu spune ca nu va introduce nici cu Poli trei atacanti: "Nu pot sa joc cu trei in fata. Stiu ca fiecare dintre ei isi doreste sa joace, dar asta e. E bine ca vor sa evolueze, sa inscrie, pentru ca asta voiam: concurenta". Rednic l-a laudat pe Ganea, despre care a spus ca, prin daruirea sa, este un adevarat exemplu. "Un atacant trebuie sa inscrie, dar are datoria sa si creeze culoare pentru cei din spate", a explicat tehnicianul dinamovist.

MIRCEA REDNIC (antrenor Dinamo): "Nu mi-e frica de presiunile care vin dinspre Cipru. Am vazut declaratii cum ca echipa joaca doar o repriza... Nu m-am suparat. E normal sa se intimple asa"

Dinamo: Matache - Blay, Moti, R. Stefan, Pulhac - Ze Kalanga, Margaritescu, Tames, C. Munteanu - Niculescu, Ganea

Poli Timisoara: M. Popa - Olah, Mehmedovic, McKain, Emeghera - Caramarin, Alexa, Izvoranu, Balace - Grigorie - A. Cristea


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.