De mai bine de o luna, fotbalistii si antrenorii Stelei se afla in silenzio stampa. Ei vor lua in scurt timp o decizie cu privire la atitudinea fata de jurnalisti, insa aceasta nu pare a fi una simpla. Desi, oficial, jucatorii decid cind pun capat acestei perioade, unii dintre ei nu stiu ca, de fapt, nu dispun de acest drept

In vestiarul Stelei lucrurile nu sint clare deloc. In urma cu citeva sap- tamini, patronul Gigi Becali promisese ca tacerea stelistilor nu va mai dura mult. "Ma voi intilni fata in fata cu jucatorii si ii voi ruga sa de-a declaratii", spunea finantatorul din Ghencea, spre uimirea celor care nu il vazusera niciodata pe Becali adresind rugaminti.

"In fine, ii voi ruga intr-un fel in care nu ma pot refuza", a lamurit el problema. Surse din anturajul Stelei sustin ca aceasta discutie nu a avut niciodata loc, lucru confirmat pina si de boss-ul ros-albastrilor, care a crezut ca declaratiile sale difuzate de televiziuni vor fi de ajuns pentru a dezmorti relatiile dintre echipa si presa.

Astfel, fotbalistii Stelei se gindesc inca daca mass-media rom<- neasca mai poate fi iertata dupa episo- dul zvonurilor legate de pasiunea lui Carlos pentru alcool. "Silenzio stampa nu trebuie vazuta ca o atitudine rautacioasa. O sa vorbim in vestiar toti baietii si o sa hotarim ce facem in continuare. Daca decizia e sa punem capat tacerii, noi sintem decisi sa uitam tot ce s-a intimplat si o sa vorbim cu cea mai mare placere", a afirmat un component al ros- albastrilor. Cu toate acestea, unii dintre elevii lui Olaroiu nu stiu cine trebuie sa hotarasca in aceasta problema.

"Habar nu am cine se ocupa de treaba asta. Asteptam si noi sa vedem ce se decide", s-a rezumat sa declare un alt stelist.

GIGI BECALI: "Am sa-i rog sa iasa din silenzio stampa dupa meciul cu Standard. Sigur vor renunta la atitudinea asta. Acum sint stresati si s-ar putea sa fie mai bine asa"

"Nu mai dau bani"

Gigi Becali spera ca accederea in grupele Ligii Campionilor va deveni in viitor un lucru obisnuit la Steaua, astfel incit banii oferiti de UEFA pentru aceste performante sa asigure o buna parte din bugetul clubului. "As vrea ca Steaua sa ajunga sa se autofinanteze si sa nu mai dau multi bani din buzunarul meu", a spus Becali. El crede ca succesul in Europa este o reactie in lant: "Pastrez jucatorii buni cu banii de la UEFA. Maresc salariile pina la 500.000 de euro, astfel incit sa nu-si mai doreasca sa plece afara", a mai spus patronul din Ghencea.

Interes mare pentru meciul cu Standard

De ieri-dimineata s-au pus in vinzare biletele la meciul Steaua - Standard. Miza jocului i-a determinat pe fanii ros-albastrilor sa ia cu asalt ghiseele de la Ghencea si Lia Manoliu, unde s-au format cozi de sute de oameni. 20.000 din cele 25.000 de bilete puse in vinzare, au fost deja epuizate, urmind ca in zilele urmatoare sa fie distribuite inca 20.000. Cele mai vinate locuri au fost cele de la tribuna a doua. Pretul biletelor: Tribuna 0 - 50 RON, Tribuna I - 30 RON, Tribuna II - 20 RON, Peluze - 10 RON. DECIZIE.

Transferuri inchise

Desi au existat numeroase pareri care au spus ca Steaua ar fi mai avut nevoie cel putin de un virf, Gigi Becali a anuntat ca nu va mai cumpara nici un jucator. "Nici de plecat nu va mai pleca nimeni", a adaugat el. In ceea ce-l priveste pe Ovidiu Petre, finantatorul stelist spune ca suma de 1,5 milioane de euro ceruta de Marian Iancu este exagerata. "Eu nu dau banii astia. Astept sa devina jucator liber si il iau gratis".

Steaua Carlos - Saban, E. Baciu, Ghionea - Nesu - Ncolita, Lovin, Cristocea, Bostina - Oprita, V. Badea

Vaslui: Haisan - Buhusi, Nachtailler, Mardare, C. Cornea - St. Apostol, A. Gheorghiu, Liubinkovici, M. Croitoru, Bukvici, V. Frunza


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.