Partida a fost submediocra, ocaziile importante venind din suturi de la distanta

La Bistrita s-au intilnit doua echipe cu aceeasi stare de spirit: apatia. Partida a inceput sub semnul egalitatii, de valoare, dar si de determinare, acolo unde ambele s-au prezentat la fel: slab. Confruntarea a avut toate premisele unui spectacol esuat.

Putine faze de poarta, penalty-uri neacordate, dar acoperite de regulament, centrari in careu, dar fara destinatar, si un gol, insa turcesc. Prima repriza s-a jucat intre Nalati, mijlocasul Bistritei si Multescu, portarul petrosanenilor.

Disputa personala dintre cei doi a fost adjudecata de goalkeeper-ul oaspetilor, acesta respingind torpilele mijlocasului din minutele 16 si 39, dar sutul lui Negrean, in cros, de la 12 metri, din minutul 15. In mitanul secund, Jiul a intrat pe teren cu un plus la capitolul motivatie, insa insuficient pentru a modifica tabela. Gloria s-a miscat ceva mai putin lent decit adversarul si, din inertie, au reusit citeva semiocazii prin Pacurar si Zaharia.

Acesta din urma si-a adjudecat titlul de rateurul meciului: in minutul 17, in careu, a sutat din intoarcere, dar mult peste poarta, pentru ca in minutul 89 lovitura sa de cap sa se scurga prin fat portii lui Multescu. Astfel, probabil cel mai fericit moment pentru fanii petrosaneni a venit o data cu fluierul final al partidei, care a consemnat egalitatea.

Au acuzat arbitrajul

Antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabau, s-a aratat nemultumit, pe toata durata partidei de la Bistrita, de deciziile centralului Robert Dumitru, dar si de evolutia jucatorilor sai. "A fost o partida slaba, multe greseli. Cred ca putea acorda un penalty in prima repriza, dar n-a observat nimic. Sint suparat pe citiva jucatori", a spus tehnicianul bistritenilor. Directorul sportiv al Gloriei, Ioan Horoba, a fost mai vehement: "Un arbitraj scandalos. Nu cred ca putem sa le mai intelegem greselile acestor arbitri".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.