In acest an, jucatorul de tenis a disputat doar sapte partide, nereusind sa castige vreuna. in luna mai, intr-o partida jucata impotriva lui Andy Roddick s-a accidentat la spate, iar de atunci nu a mai disputat nicio partida. La patru luni de la accidentare, Victor Hanescu spune ca nu va juca la Openul Romaniei si nici nu va putea sa ajute echipa in meciul contra Coreei de Sud, in Cupa Davis.

- De cat timp nu ai mai jucat o partida oficiala?
- M-am accidentat la turneul de la Roma in meciul cu Andy Roddick, din luna mai. Deci, de atunci. Timp de trei luni, am incercat sa aflu ce problema am si abia saptamana trecuta un doctor roman, stabilit in Germania, mi-a pus un diagnostic corect.

- Unde faci recuperarea?
- Sunt in Germania, la Halle, unde, de altfel, locuieste si Pavel, care ma gazduieste in aceasta perioada. Programul consta intr-o ora de tenis dimineata, urmata de exercitiile pentru spate pe care le fac cu un fizioterapeut, iar apoi efectuez exercitii la aparate speciale pentru spate. Ziua se incheie cu o sedinta de masaj.

- Ai stat destul de mult timp departe de terenul de tenis…
Da, dar nu pot sa spun ca am avut foarte mult timp liber. Am petrecut mai mult timp cu familia, cu prietenii si am fost intr-o mica vacanta la mare.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.