Fostul presedinte al Universitatii Corneliu Stroe le-a explicat fanilor din Banie cum s-a destramat marea echipa a oltenilor
Raspunzind intrebarilor suporterilor olteni pe site-ul Craiova Maxima, intr-un interviu gazduit de "Gazeta de Sud", Corneliu Stroe, fostul presedinte al Universitatii Craiova, a facut o serie de dezvaluiri incendiare, gasind vinovatii pentru decaderea fostei mari echipe a Stiintei. "Cele doua echipe departamentale mari ale fotbalului romanesc, Steaua, coordonata de Valentin Ceausescu, si Dinamo - formatia Ministerului de Interne, mai precis, a Departamentului de Stat al Securitatii -, erau deranjate de prezenta unei grupari fotbalistice in provincie care le incurca socotelile si, mai ales, se interpunea in lupta directa dintre ele. Craiova era una dintre ele, dar n-a fost singura. (…) Universitatea era un adversar incomod. Au urmat momentele noastre faste care au creat mare invidie in Capitala. Aceste succese europene si interne au pus pe ginduri pe Dinamo si pe Steaua, iar echipele departamentale au pus la bataie un plan de distrugere a Universitatii. Astfel, in luna mai 1984, in plin campionat ‘83/’84, a fost destituit, fara nici un motiv, antrenorul Constantin Otet si numit antrenor, peste vointa noastra, a celor de la Craiova, Mircea Radulescu", spune Stroe.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.