Chiar daca are sase atacanti in lot, echipa lui Razvan Lucescu este foarte aproape de a mai aduce inca unul. "Varful" Sportului si al primei reprezentative, Ionut Mazilu, este in tratative avansate cu gruparea din Grant. "Vreau sa ma transfer in strainatate", declara acum o luna Mazilu. "si Steaua, si Poli Timisoara, si Rapid sunt echipe la care as juca cu placere", spunea atacantul "studentilor" cu cateva zile inainte de startul sezonului.

"Daca nu iese nimic, nu am ce face, o sa incerc sa-mi fac cat mai bine treaba si in Divizia B cu Sportul", sunt declaratiile din aceste zile ale golgheterului din Regie. Scos de Vasile siman din echipa si fara sa intre in aceasta perioada in vederile lui Victor Piturca la Nationala, Mazilu este din ce in ce mai dezamagit. Cu toate astea, se pare ca a semnat un precontract cu Rapidul, asteptand acum ca cele doua cluburi sa se inteleaga in privinta sumei de transfer. "Nu se intampla nimic cu Mazilu. Tratative cu alte echipe sunt de multa vreme, dar inca nu s-a concretizat nimic", ne-a declarat patronul Sportului, Vasile siman.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.