Echipa de baschet Asesoft Ploiesti a inregistrat la Federatia Romana de Baschet cinci transferuri fara ca acestea sa fie semnate de jucatori. Pe lista forului de baschet, in dreptul celor cinci baschetbalisti apare specificat "acte incomplete". Reprezentantii FRB au precizat ca pana la expirarea termenului de transferuri, adica marti, la ora 24.00, nu existau semnaturile jucatorilor pe contractele depuse la federatie.

Presedintele clubului Asesoft, Alex Iacobescu, a precizat ca a depus actele incomplete pentru a nu depasi data-limita pentru realizarea transferurilor.

"Noi dorim acesti jucatori, dar unii sunt plecati cu lotul national, plus ca au si oferte din strainatate. Dupa revenirea nationalei, adica joi, vom discuta din nou, iar daca vor fi de acord, vor semna. Daca nu exista si alte variante", a declarat Alex Iacobescu.

Jucatorii anuntati drept transferati de clubul ploiestean sunt Bogdan Popescu, Isleam Shenai si Andrei Capusan (toti componenti ai lotului national), Mihai Paul (Elba Timisoara) si Catalin Baciu (component al nationalei under 18).


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.